Условия за анулиране на резервация

Условия за анулиране на резервация

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ

 

С извършването на резервация, гостите на хотела приемат и се съгласяват с прилаганите от хотела/комплекса правила за анулиране и политика в случай на непристигане, както и с всички други условия на предлаганите услуги и наши правила, които се отнасят до направената резервация или до времето на желания престой.

 

  1. Безплатна анулация и възстановяване на преведените средства.

 

За потвърждаване на направена резервация се изисква депозит в размер на 30% /тридесет процента/ от стойността на желания престой, платим по банков път или в брой в български лева. При плащане по банков път, резервацията е потвърдена след постъпване на сумата по банковата сметка на хотела.

Преведената сума се възстановява без санкция до 14 дни преди датата на настаняване.

 

  1. Късна анулация –по-късно от 14 дни преди датата на настаняване

 

При анулация до 72 часа и по-малко преди датата на пристигане, стойността на преведения депозит не се възстановява.

При анулация на резервация за престой от 4 /четири/ и повече дни, по-късно от 14 дни преди датата на настаняване, се таксува 50% /петдесет процента/ от стойността на преведения депозит.

При анулация на резервация за престой с продължителност до 3 /три/ дни включително, стойността на преведения депозит не се възстановява.

 

  1. Правила за анулация при специални и условия

 

При анулация на резервации по оферти от тип „ранно резервиране” /Early Booking Offer/ и резервация в последната минута” /Last Minute Deal/ стойността на преведения депозит не се възстановава.

Резервации по тарифа „с предварително плащане” и/или обвързани със закупуване на ваучер са без право на анулация.

 

 

Резервации, негарантирани с депозит, ще бъдат анулирани без предизвестие, освен ако в кореспонденция между хотела/комплекса и госта не е договорено друго.